"Мы здесь проездом" - кажуть вони - Олена Кудренко

"Мы здесь проездом" - кажуть вони - Олена Кудренко

"Роман з Україною" дуже чітко говорить про прірву між тими, для кого Україна є кровною родичкою, матір'ю, і тими нестабільними та непостійними у своїй "любові" особистостями, яких привела на саму політичну та медійну верхівку течія 2019 року.

Непослідовність щодо відношення до України, на мій особистий погляд, не може перерости у щось перманентне, серйозне, стабільне. Якщо вчора ти висміював країну на великій сцені, висміював перед росіянами, - а сьогодні зненацька ти поклянешся у любові до неї, - я не повірю цій людині. І мова ж не про Арестовича, а про арестовичів взагалі.

Справжня любов до своєї країни не передбачає її приниження в будь-який період твого життя. Людина, для якої Україна - мати, а не щось, з чим є якийсь тимчасовий роман, просто не дозволить собі принижувати та висміювати те, що їй дороге. Не дозволить собі асоціювати її зі шльондрою, не дозволить собі бути меншовартісним, не прикриється вишиванкою, коли не усвідомлює її справжньої цінності.

"Мы здесь проездом" - кажуть вони. Їх багато. Навіть дуже. І колишніх за все їх життя набирається достатньо.Тимченки, безуглі, подоляки, зеленські - все однакове у своїй порожнечі.