Ніч у зоні АТО: бійці ВСУ відбили напад диверсантів

Злочинці, використовуючи різні види озброєння, продовжували обстрілювати мирні населені пункти та нищити інфраструктуру Донбасу.

За повідомленням прес-центру АТО, о 18.00 в районі Ленінського – Нелипівки, наші військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальної групою російсько-терористичний найманців. Бій тривав пів години. Злочинці, отримавши гідну зустріч, тікали до своїх позицій, залишаючи на землі плями крові та інші мокрі сліди. 
Пізніше загарбники з гранатометів, зенітних установок, стріляли по Золотому, Кіровому, Ленінському, Красному Пахару. А з 120-мм мінометів вели вогонь по Троїцькому. 
На Луганському напрямку незаконні збройні формування з артилерії, гранатометів, мінометів та великокаліберних кулеметів підступно увечері та вночі стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Жовтому, 
На Донецькому варвари ХХІ століття вже традиційно для них вели вогонь по Піскам, Мар’їнці, Старогнатовці, Красногорівці. Декілька разів з 122-мм артилерії стріляли по коксохімічному заводі, що в Авдіївці, знову яскраво своїми справами доводячи те, як насправді дбають про інфраструктуру Донбасу. 
Найспокійніше, якщо так можна висловитися, було на Маріупольському напрямку. Тут загарбники порушували тишу три рази з стрілецької зброї та автоматичного гранатомета, обстрілявши Широкине.
Безпілотники противника було помічено у небі над нашими позиціями 14 разів переважно на Луганському та Маріупольському напрямках.