Ніч у зоні АТО: бойовики не припиняють обстріли з артилерії, мінометів і танків

Ніч у зоні АТО: бойовики не припиняють обстріли з артилерії, мінометів і танків

"Із 18 години 29 липня і до опівночі незаконні збройні формування в основному обстрілювали наші позиції дислоковані поблизу Донецька та в районі Артемівська. Так з 17.45 до 20.30 ворог вів вогонь із 120 – міліметрових мінометів по нашому опорному пункту неподалік Пісків. А о 21 і 22 годині з танку, зі сторони Горлівки найманці обстріляли сили АТО в районі Ленінського, що на Артемівському напрямку. Також з танку о 21.35 бойовики вели вогонь по наших позиціях у Трьохізбенці, що на Луганщині. Крім того тричі зі 120 – міліметрових мінометів злочинці гатили по Красногорівці та Майорську", - повідомляє речник АТО Анатолій Стельмах. 

Не припиняють окупанти використовувати і артилерію. Так о 22.15 бойовики зі 152-мм артилерії били по Яснобродівці, що на Донеччині. А о 22.35 найманці із використанням артсистем калібрів 152 та 122 міліметрів знову вели вогонь по позиціях українських воїнів в районі Ленінського. Закінчилась вчорашня доба обстрілом наших позицій з танку і артилерії о 23.45 біля Старогнатівки, на Маріупольському напрямку, додають військові.

Загалом протягом вчорашньої доби незаконні збройні формування 82 рази порушили режим припинення вогню, використовуючи при цьому артилерію, міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Після опівночі банд формування і надалі продовжили збройні провокації в основному на Артемівському та Донецькому напрямках.