Ніч у зоні АТО: бойовики не виконують "Мінські домовленості"

Розпочинаючи з 18 години 19 травня загарбники продовжили обстрілювати позиції ВСУ та мирні населені пункти, використовуючи танки, артилерію, міномети, гранатомети, крупнокаліберні кулемети та інші види озброєння. 

Про це йдеться у повідомленні штабу АТО.

На Луганському напрямку злочинці стріляли з зенітних установок, мінометів та гранатометів по Щастю, Трьохізбенці, Кримському. Зокрема двічі вночі обстрілювали з мінометів безпосередньо саме місто Щастя. 
У напрямку Авдіївки злочинці неодноразово з різних видів озброєння обстрілювали Золоте, Кірово, Катеринівку, Попасну, Ленінське та Майорськ. 
На Донецькому – використовуючи міномети і артилерію заборонених Мінськими домовленостями калібрів, варвари вели вогонь по Верхньоторецькому, Піскам, шахті Бутовка, Новоласпі. По Опитному та Піскам стріляв і ворожий танк. Близько опівночі по Піскам бандити гатили вже з 120 мм. мінометів, використовуючи запалювальні боєприпаси. 
В районі Маріуполя загарбники, як і всі попередні дні, скаженіючи від безсилля перед патріотами України продовжили обстрілювати багатостраждальне Широкине. Злочинці використовували танк, міномети, гранатомети. Стріляли і снайпери. 
Окрім Щастя, вночі, російсько-терористичні найманці підступно вели вогонь по мирним населеним пунктам Гранітне, Катеринівка та Попасна.