Ніч у зоні АТО: бойовики продовжують обстріли

Як повідомляє Прес-центр штабу АТО, з 18.00 10 травня бандити в ході обстрілів позицій українських військ знову активно використовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

На Донецькому напрямку вони гатили з 120-мм мінометів по Пісках. А близько опівночі там відбувся бій з диверсійно-розвідувальною групою бандитів. Стріляли загарбники і по шахті Дутовка.

В районі Луганська злочинці обстрілювали наших військових у Щасті та Кримському. Продовжуючи знищувати інфраструктуру Донбасу, російсько-терористичні найманці стріляли і по ТЕС міста Щастя. Для них головним і надалі залишається — чим гірше людям на Донбасі, тим яскравіше видно цвіт так званого «руського миру». Також обстріляли вони з гранатометів Станицю Луганську.

Закінчилося і відносне затишшя на Артемівському напрямку. З мінометів, заборонених Мінськими домовленостями калібрів, стріляли по Ленінському та Майорському. Протитанкові керовані ракети та великокаліберні кулемети бандити застосували в районі Лозового.

У багатостраждальному Широкиному знову було чути розриви від 120-мм мінометів.

Звечора активізувались і безпілотники противника. Їх було помічено над Широкиним, Маріуполем, Володарським, Орловським, Павлополем, Ломакіно, Піщевиком, населеним пунктом Мангуш.