Ніч в зоні АТО: бійці ВСУ відбили атаку бойовиків під Пісками


Як повідомляє прес-центр штабу АТО, з 18 години до півночі 1 травня російсько-терористичні війська 32 рази порушили режим припинення вогню, у тому числі відбулося одне бойове зіткнення.

В ході збройних провокацій злочинці 7 разів застосовували 120-мм міномети, двічі — артилерію калібру 122 міліметри, що є грубим порушеннями Мінських домовленостей. Так, вогню з важкої артилерії були піддані позиції сил Антитерористичної операції в районі населених пунктів Авдіївка, Опитне, Піски, Трьохізбенка та Широкине.

Крім того, противник провів 8 обстрілів із 82-мм мінометів.
На Донеччині бандформування провели обстріл наших позицій неподалік Авдіївки зі 120-мм міномета, а також з артилерії калібру 122 міліметри і танку.

З 22.14 до 22.40 неподалік селища Піски відбулося бойове зіткнення. Особовий склад нашого опорного пункту щільним вогнем зі стрілецької зброї відкинув нападників.

На Луганщині найбільш інтенсивний вогонь у бік сил АТО незаконні збройні формування вели в районі Трьохізбенки із застосуванням 120-мм мінометів, автоматичних гранатометів і кулемета.

Також у зазначений період у небі Донецької області наші підрозділи зафіксували прольоти 8 безпілотників противника.