"Нічого, крім картинок" - Тамара Горіха Зерня

"Нічого, крім картинок" - Тамара Горіха Зерня

Прес-служба Зеленського створює видимість його присутності на робочому місці за допомогою фотошопу і старих картинок.

Я от зараз думаю про свою роботу. Скільки вже років я на фрілансі? Точно, з 2008. Як тільки Оксанку народила, більше в офіс не вийшла.   

У мене ситуація дзеркально протилежна до Вовиної. Більшість замовників ніколи не бачили моїх фото за робочим столом і не впізнають при зустрічі. Тому що ми ніколи не бачилися...

І тим не менше безпомилково розрізняють стиль і якість моєї роботи. Насправді всім байдуже, як ти виглядаєш, у якій піжамі ти сидиш і які цукерки при цьому жуєш, доки ти даєш видимий, надійний та якісний результат праці.

І маю надію, що моє раптове зникнення з ефіру без попередження зауважать. Навіть якщо я при цьому виставлятиму десятки фото. Як тільки припиниться потік продукту, кілька менеджерів з різних міст піднімуть слухавку і запитають - власне, що сталося?

Зеленський же не здатен продукувати нічого, крім картинок. Іде третій рік ганебного "президентства", а він так і не відкрив теку зі своїми посадовими інструкціями.

Та про що це я... Навіть якби і почитав, він не має жодного уявлення, як виконувати цю роботу. Найвеличніший у світі невіглас просто не здогадується про те, скільки всього він завалив.

І не бачить жодного зв'язку між своєю бездіяльністю і тим, як лихоманить країну.