Ні дня без Зеленського

Ні дня без Зеленського

Прочитавши справжню статтю в
The New York Times
, стає зрозуміло, чому в ОПУ назвали свою версію «повною».
Бо оригінальна стаття кардинально відрізняється від президентського варіанта.
Це нагадує трансляцію північнокорейського телебачення, де збірна Північної Кореї перемагає у світовому чемпіонаті з футболу, а світ у той час навіть не помітив її участі...

Брехуни

*******
З легкої руки Офісу Президента України, незрівнянної Мендель і гендальфа Подоляка, вийшло інтерв’ю Зеленського у відомому виданні
Запитання задавала вже нова адміністрація Байдена.
Їх можна розділити на три групи:
- чи розумієте Ви, що українські олігархи знищують Україну і як Ви будете цьому протидіяти?
- чи готові Ви через короткострокові вигоди зрадити своїх західних союзників у їх довгій геополітичній грі та коли нарешті Україна і її влада збирається стати регіональним гравцем, вести за собою регіон, а не плентатися в обозі?
- що Ви взагалі очікуєте від майбутнього, зокрема від Заходу?
Все ще Президент Зеленський з завзяттям студента-двієчника переповів у довільній формі журналісту ті довідки, які пам’ятав.
Власна позиція полягає у «хочу, але не можу. Всі заважають, а я стараюся».
З олігархами пообіцяв боротися, бо Коломойський взагалі ніхто. Про криваву боротьбу Зеленського з Коломойським відомо вже усім, галузь за галуззю захоплює підступний олігарх, але Зеленський не здасться до останнього шефіра.
Про інших олігархів відповів абстрактно: б’ємоси!
Замість того, щоб розповісти, як він олігархів перетворить на просто багатих людей, які будуть грати за правилами, а хто не буде: стане бідним і з цілком іншим проблемами у житті, Зеленський включив єдину роль, яку він опанував - дурника.
З Росією все складно, вважає Зеленський. Нормандський формат: «наче прогрес є, але ні». Було б добре, щоб Вашингтон підключився, але що воно дасть (на думку Зеленського!)?
НАТО - це да, але з вакциною біда. Не буде західної вакцини, доведеться брати російську, проте незрозумілі «наслідки».
Регіональний лідер - ето канєшна да, самозадоволено відповів Зеленський. От я недавно поговорив з одним, іншим, він мені то, я йому то. Одним словом, чемпіон політичних п’ятиборств, або, за його власним визначенням: «акробат в політиці».
А від США Зеленський очікує дуже багато, краще одразу грошима вперед. Міг пояснити, чому зірваний Укрзалізницею контракт з GE, але делікатно промовчав.
Особисте прохання від Зеленського: відкрити в Україні філію Голівуду і Діснейленду. Вже навіть є площадки, одна з них на Банковій, я так розумію.
Одним словом, хто хотів очаруватися - знову нічим, на жаль...
Хто в курсі, що ми обрали в 2019 - може навіть не витрачати зайво час. Читати там нічого.
Ну хіба про дороги. «Чіста паржать»! Я уявляю, в якому шоці був кореспондент, коли замість відповіді по суті, він отримував відповідь у фейкових кілометрах за удвічі завищеною вартістю.
А, до речі, запам’ятайте.
За визнанням самого Зеленського, раніше він жив «глобальними планами». Тобто, чувак, який публічно бахвалився у 2019-2020, що в нього немає часу на стратегію, бо він тактик - весь цей час виявляється «займався стратегією».
Можна собі лише уявити, яка дупа у нас почнеться, коли у 2021 році його «стратегія» кінцево переросте в його «тактику», що грунтується на цих «глобальних планах чемпіона-акробата».

І, наостанок, з вакциною таки біда. Зеленський і це провалив, її для України немає.
Російський «Спутнік-Новічок» може купити лише божевільний або вбивця, а от з вакцинацією населення нам тепер доведеться знову покладатися на добру волю Заходу, щоб він змилосердився над долею 40 млн європейців, які опинилися у черговій безвиході через дії ідіотів у владі.