"Ні, ні чому не вчимось. Перевірочне слово - зовсім" - Олексій Петров

"Ні, ні чому не вчимось. Перевірочне слово - зовсім" - Олексій Петров

Аби прикрити тему арешту Сергія Пашинського, в мережу вкинули начебто записи начебто його розмов із гостями свого офісу. І все! ВСЕЕЕЕ!… Нікому вже не цікаво, що під час повномасштабної агресії росії, в нашій країні кидають за ґрати Голову Національної асоціації оборонних підприємств. Увʼязнили по так званій справі майже десятирічної давнини. До речі, чомусь досі, ніхто дотичній до так званого «Кварталу», не притягнутий до відповідальності за співпрацю із країною-агресором в 2014, 2015… 2018 і так далі роках. Не замислювались, чому? Ахххх, не має відповіді? Ну добре.

Повернемось к ситуації із Сергієм Пашинським.

Давайте я трішки освіжу памʼять мудрому народу. Бо без цього вже ніяк. Флешка в голові багатьох, максимум на півтора мегабайта. (Це із піснями та анекдотами). Рік 2019. Справа генерала Дмитра Марченка. Згадали? Ой скільки було галасу, записів телефонних розмов «злочинного» генерала. Розповідей в інтернетах про те, як «голі босі сонечки в паганих бронежилетах», і так далі. Повторюсь, гучна справа яка мала на меті тихий але необхідний для москви фінал. Залишити в решті решт Україну без бронежилетів. Ну-ка, фахівці околовсячеських наук, нагадайте мені скільки засобів індивідуального захисту військових (бронежилети та шоломи) було на складах в той чорний день 24 лютого 2022 року? Як казала моя вчителька, «Лес рук».

А ще була дуже гучна справа генерала Ігора Павловського. «Не такі катери. Не так зроблені. Гроші вкрали. Бла-бла-бла». Купа судових засідань. Мудрий нарід нажерся тоді попкорну до ґикавки. Це вже потім, «не такі» катери приймали участь в бойових операціях, але ж хто це зараз згадає…

Прикладів безліч. Мені, як офіцеру ЗСУ зараз в мільйони разів важливіший факт постійного виробництва української зброї та боєприпасів. Постійного, це значить безперервного. Виробництва, чиї темпи та потужності тільки зростають. І як тільки почались танці з бубном навколо Пашинського, тобто Голови Національної асоціації таких виробників, на думку одразу прийшла фраза із сивої давнини… «Cui prodest»? Відповідь на питання знайдіть самі.

А так да. Начебто записи, начебто розмов прикольні. Увагу до себе привертають. А коли увага спрямована в необхідному напрямку тоді вже можна… Ну ви зрозуміли! Ніхто ж зараз вже не згадає ситуацію із клістронами, фактичною зупинкою ПХЗ та наприклад відсутністю закупівель з боку держави ПТРК «Стугна» та «Корсар» у 2021 році. Хрен знає, як воно так сталося? Напевне випадково…

Шоу маст го он!