На Донеччині відбито масовану атаку, окупанти зазнали втрат – Генштаб ЗСУ

На Донеччині відбито масовану атаку, окупанти зазнали втрат – Генштаб ЗСУ

В районі населених пунктів Північне та Залізне Донецької області відбито масовану атаку російських окупантів, повідомив Генштаб ЗСУ.

“Сьогодні зранку противник здійснив масовану атаку в районі населених пунктів Північне та Залізне Донецької області. Зокрема російські окупанти за підтримки бронегрупи з 12 одиниць техніки намагалися прорвати позиції Сил оборони України та просунутися у бік Торецька”, – ідеться в повідомленні.

Українські воїни вмілими та злагодженими діями відбили ворожу атаку. Втрат позицій не допущено. У ході бою знищено 10 одиниць техніки та знешкоджено 68 російських загарбників, з них – 41 безповоротно, наголосили у Генштабі.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби зафіксовано 139 бойових зіткнень. Вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах п’ять ракетних ударів із застосуванням семи ракет, а також 88 авіаударів, зокрема, скинув 96 КАБів. Крім цього, здійснив 4679 обстрілів, з них 109 – із реактивних систем залпового вогню.