На Донеччині зловмисники підпалили військкомат

На Донеччині зловмисники підпалили військкомат

Вночі невідомі закинули у вікно будівлі військкомату пляшки із запальною сумішшю. Співробітникам установи вдалося загасити пожежу.

До чергової частини Красноармійського міського відділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера МНС про те, що в будівлі об'єднаногоКрасноармійсько-Селидівського військкомату виникла пожежа, повідомляють у МВС.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Красноармійського міського відділу міліції. Правоохоронцями було встановлено, що вночі невідомими особами у вікна будівлі були кинуті пляшки із запальною сумішшю, внаслідок чого сталося загоряння. Працівникам військкомату вдалося швидко локалізувати пожежу.\

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Красноармійським міськвідділом міліції проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення, а також осіб, причетних до його скоєння.