"На гачку..." - Джон Сміт

"На гачку..." - Джон Сміт

А між тим пускатель газа перед відправкою в СІЗО пролив світло на ключовий епізод всього злочину: аудіозаписи розмов Порошенка-Байдена, які Дубінський оприлюднював на тій прессконференції з Деркачем, здійснені ...Держспецзв'язком.

Сенсація убойна. Саме за язик колишні поплічники ховають його в СІЗО.

Дубінський опосередковано підтвердив те, про що притомні люди кричать вже 3 роки: саме влада видала аудіозаписи міждержавних переговорів попереднього президента, які зберігалися під державною таємницею, агентурній мережі Головного розвідувального управління ГШ РФ.

І злочинець, який це здійснив, досі на волі.

Розслідування витоку немає. Грандіозний міждержавний скандал, але чомусь ні влада, ні слідство, ні експертиза не загострюють уваги - то звідки ж стався витік? Мовчать як партизани! Наче плівки ці з повітря матеріалізувалися. Навпроти: вони переводять увагу на пудєлєй, і вперто роблять вигляд, що не помічають момент, хто видав секретні записи ворогу.

Бо видав ці записи перемовин Порошенка сам Зеленський. Трамп замовив йому Байдена ще в 2019 році, з поплічниками Вова сидів у Офісі, вечорами слухав старі записи міждержавних розмов Порошенка і разом вони шукали на Порошенка компромат. І придумали цю історію. А потім хтось із поплічників (половина - такі ж агенти ГРУ/ФСБ) радить справжньому Буратіні: "єсть депутатік одін надьожний...". Депутатіком виявляється агент ГРУ Деркач.

Вони через Деркача це все оприлюднюють, Зеленський дає наказ Дубінському Деркача підтримувати, наказ своїм слугам у ВР качати тему, наказ Арахамії створити ТСК, наказ пропагандистці медведчука Мосєйчук кричати про "жму руку", своїй 200%-прокурорші відкрити справу проти Байдена.

І цим всім справжню Буратіну оточення нанизало на гачок державної зради. Саме він організував весь злочин.

А в цей час у Москві заступник начальника ГРУ Алєксєєв Сталеві Яйця документував. Зеля веселився і сідав на гачок все глибше.

Потім орки напали, а в нас хтось розпахнув їм всі двері. А ми не знаєм хто...