"На кінець тижня повилазило" - Маson Lemberg

"На кінець тижня повилазило" - Маson Lemberg

І інтерв'ю істоти італійському телеканалу з розмірковуванням про звільнення Залужного, і інформація з американських ЗМІ про те ж саме.

Черешеньки, які місяць чи два тому дружно розказували, що Ар'єв руйнує країну і єдність через інфу про звільнення Залужного, тепер, дотримуючись своєї "логіки" мали б йти на амбразури, але вони щонайбільше відмовчаться, а більшість цього гною буде розказувати "хужє нє будєт", усвідомлюючи що будєт.

Причому ця логіка в придворних гандонів працює дуже дивним чином: розказувати що зміна одної людини (Залужного) нічого не змінить, але змінити зрадника, злодія і хворого брехуна - то критично. Дуже ся всьо поміняє.

Я не те що б на щось очікував в цьому плані, просто констатація факту і поведінки. Щоб розуміти, що чекати нічого від придворних гандонів не потрібно. Все пройде під акомпанемент іхнього дружного схвального мовчання з повизгуванням.

А це значить що штанятка обсохли і вже не страшно як було тоді.

Ок. Бажаю щоб не було страшно й далі. Бо критична помилка наближається. Потужна поїздка в Роботино, на мою думку, це подія з цього ж ряду подій.

В будь-якому випадку, рішення прийнято, подія відбудеться. Подія буде критичною. І критичною не стільки фактом звільнення (факт звільнення ні до чого не приведе, всі це зіжруть і будуть мовчати), а скільки наслідками. І тим що хуже будєт.

Через якийсь час прийдеться мочити штанятка знову.