"На клятом Заході Дуб скирдує все, що накрав" - Антон Швец

"На клятом Заході Дуб скирдує все, що накрав" - Антон Швец

Народний депутат Дубінський полюбляє розповідати про зовнішнє управління і поругати клятий Захід, який бажає пограбувати нас. Але поки що грабує нас депутат Дубінський, а на клятом Заході Дуб скірдує все, що в нас накрав.

Про це давно писали, і я б вам не нагадував, але нещодавно в мережі виклали відео з братом дружини Дубінського, і там брат розповідає, як Дуб порішав йому виїзд за кордон по Шляху для вирішення особистих питань. У відповідь на це Дубінський сказав, що в нього немає дружини і відповідно немає у дружини ніякого брата. Так і сказав. Цитата мовою оригіналу: «У депутата Дубинского нет никакой жены, и соответственно, никакого «брата жены» также быть не может, по определению». Опрєдєльонно. Чьотко. Прямо.

Окей, виклик прийнято. Зараз буде і про дружину, і про злочин, і про те що це за дім на фото до посту.

У 2019 році Олександр Дубінський зареєстрував фірму «DubPro s.r.o.» у Словаччині з статутним капіталом – 5000 євро. Я звісно волаю з неймінга «дуб-про-сро», але хоч не про собачий рот, і то добре. Так як Олександр Дубінський відомий патріот України то разом з реєстрацією фірми він отримав словацький індивідуальний код платника податків за номером ID - RD5989407. Все це нескладно перевірити у відкритих словацьких реєстрах.

Це вже відома інформація. А от що було невідомо, або на що не звернули уваги, це адреса реєстрації підприємства Дубінського у Словаччині. Фірма Дуба була зареєстрована за адресою Bučuháza 75, Šamorín. Šamorín це місто Шаморін у Словакії в регіоні який здавна називається Житній острів. Це технічно острів, бо він між руслами річок, але по факту то просто земля. Bučuháza – че Бучугаза, колись окреме село, а зараз окремий район міста Шаморін. 75 це номер будинка, бо назв вулиць у Бучугазі нема. Просто номера. Саме може і не звернули уваги, бо ідентифікувати окремий дом в Бучугазі не так вже й просто.

Знайти номер будинка на який було зареєстровано фірму Дубінського на Гугл.Картах неможливо. Але це можна зробити у словацьких реєстрах або у сервісі Openstreetmap. Це саме цей будинок, який ви бачите на фото.

Ось за адресою саме цього, досить великого будинку з басейном та окремим під’їзним шляхом, і знаходилось підприємство Дуба під поетичною назвою дуб-про-сро. Гугл стріт вʼю нічого не покаже, бо, як я вже казав, там окремий заїзд. Але хоч супутникові карти є, щоб ми могли побачити, як Дубінський страждав на бездуховному Заході, який бажає пограбувати простих українців.

На першому засіданні 9 скликання Верховної Ради Саша Дубінський склав присягу народного депутата України. І за законом йому стало заборонено входити до складу керівництва, правління або ради підприємства, установи, організації.

Проте Дубінський залишався єдиним власником та директором дуб-про-сро до 14 лютого 2020 року. А от 14 лютого власником компанії стала колишня дружина Дубінського Леся Цибко. Компанія згодом була перейменована на TsybPro S.r.o.

Як зручно. Коли потрібно дружини нема. Коли треба на когось перекинути незручний для борця з зовнішнім управлінням актив, то дружина є.

В чому замут?

В декларації за 2019 рік, яку Дуб подав 30 травня 2020 року, він фірму не вказав. Хоча до 14 лютого 2020 року був єдиним власником фірми. Більш того, колишня дружина Дубінського самостійно подала позов у Солом’янській суд, який визнав, що Леся Цибко була власницею компанії дуб-про-сро з вересня 2019 року. Це зроблено було умисно, щоб Дубінського не могли притягнути до відповідальності за умисне недостовірне декларування. Велика допомога від дружини якої не існує, за словами Дубінського.

Чому велика? Бо рішення суду стопудово було незаконним. Дубінський був безпосереднім власником компанії, право власності було прямим і безпосередньо у Словаччині, і ніяк його передати без змін у словацьких реєстрах Дуб не міг. А згідно зі словацькими реєстрами власницею дуб-про-сро неіснуюча дружина Дубінського стала лише у лютому 2020 року. Тобто ніяких документів, за якими винести таке рішення український суд взагалі міг, не могло існувати. Тобто це рішення суду нікчемне. Але Дуб порішав і таке рішення є.

Відповідно Дубінський був зобов’язаний декларувати цю фірму. Він цього не зробив і вчинив кримінальне правопорушення згідно статті 366-2 Кримінального кодексу України про умисне внесення суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей до декларації посадової особи. 1 год тюрми.

Тим не менш завдяки рішенню Соломʼянського райсуду від неіснуючої дружини Дубінський відповідальності уникнув. Залишається депутатом та може розповідати нам всім про зовнішнє правління та дружину, що то не існує, то існує. Як зручно.

У той час коли десятки тисяч людей отримували адміністративні штрафи за несвоєчасне або неточне декларування, народний депутат Дубінський катався по Україні на Геліку, на який невідомо як заробив, не декларував активи та уникав відповідальності. Мама просто любіла скорасть. А що то за будинок, на який була зареєстрована його фірма ніхто навіть не питає.

Цікаво чому?