На Львівщині жорстоко закатували міліціонера

У Радехівському районі Львівської області працівник міліції загинув після того, як його 13 кілометрів проволочили по дорозі кіньми.

"18 квітня о 22:30 до Радехівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 25-річного місцевого мешканця. Молодик повідомив, що бачив, як повз нього проїхала підвода, запряжена двома кіньми, а з-під підводи звисало людське тіло", — заявили у прес-службі ГУ МВС у Львівській області.

Вже на місці події правоохоронці виявили куртку зі слідами крові — в кишені було посвідчення капітана міліції, працівника Радехівського райвідділу. Шляхом пересування підводи міліціонери почали знаходити фрагменти людського тіла.

За попереднім висновком експертів, подібні сліди могли залишитися в результаті волочіння тіла людини по твердому покриттю дороги. Загиблого колегу працівники міліції виявили у меліоративному рові на кордоні із сусіднім районом,
— йдеться у повідомленні.

Під час встановлення обставин працівники Радехівського РВ затримали підозрюваних у вчиненні цього злочину: 53-річного мешканця Радехівського району та 26-річного мешканця Сокальського району.

Міліціонери дізнались також, що коні волочили тіло загиблого 13 кілометрів. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.