На різних полюсах

На різних полюсах

Я Зеленського зневажаю. Я вважаю його отрутою, яка насаджує в Україні свою убогу мораль, бо не відповідає моралі українців. Воно поширює серед прихильників ідею, що нам всі винні, що іноземці "повинні" нам "давати", а якщо ні, то "вони погані". Конструює секту з сяючим Месією нагорі, який із-за вівтаря штовхає вечірні проповіді заляканим овечкам. А його банда висуває на передній план матюкливих поворознюків і інших коль-каклєт з наташами мосєйчук, щоб всім разом нав'язувати цей настрій у суспільстві.

Ця патерналістське комуняцьке сектантство, засідаючи в голови, руйнує нас зсередини і вже привело до десятків тисяч смертей, коли потім тупі глядачі кварталу сміються з вірусу, "бо я хотів навмисно заразитися, щоб показати, що це не страшно", байдужі до загиблих героїв "бо вони самі туди полізли", а зараз стали в секту "не дивись угору", бо головне, щоб від удару згори загинули жителі Маріуполя, "а не я".

В кінцевому рахунку це нас послаблює і з нації Майдану ми перетворюємося на скотний двор.

Тому для мене Зеля завжди залишиться нікчемою, доки сам не еволюціонує до людини. Але він не еволюціонує, бо спирається на власну доволі стійку систему морально-етичних координат. Він вірить в успішність Системи і те, що саме вона привела його до успіху в житті. А всі, хто загинув через нього, ну що ж... це просто менш успішні невдахи.

Тому я не вірю в заклики до єднання з ними. Єднання це неможливе, бо ми стоїмо на різних полюсах - як українці і орки.

Джон Сміт