НА РОСІЇ | ЩО "ПІПЛ ХАВАЄ"? - Александр Андрианов

НА РОСІЇ | ЩО "ПІПЛ ХАВАЄ"? - Александр Андрианов

На фото - скріни повідомлень з наросійських телеграм-каналів річної давнини (2022 рік). Це - усвідомлене спотворення об'єктивної реальності; її віртуальний альтернативний варіант.

Я не думаю, що автори цих повідомлень - настільки тупі, що сами вірили в ту xyєту; проте вони СВІДОМО скормлювали її власним читачам - усвідомлюваючи "бажання російського народу" та надаючи власним здичавілим "піплам" саме те, що ті бажали "хавати".

В цьому - вся сутність фашистської росії: скривлення реальності, фейки та низькосортна, але тотальна пропаганда.

До речі, мешканці наросійїських територій й досі вірять в те, що вони "блискавично перемагають", рівно як й в те, що "санкції проти них не діють".

Єдина зміна в їх сприйнятті того, що вони роблять в Україні, яку я бачу на цей час - це деякий відхід від концепції "київських нацистів" та перехід на дешеву конспирологічну xyєту накшалт "ми далі по щщам амеріканцам, стрємящімся добіцца міровой гєгємонії і развязавшим войну протів росії в Українє".

Як можна було розв'язати "війну проти росії" на території ІНШОЇ держави - не обмірковується; рівно як не підлягає розшифруванню й те, що саме мається на увазі під терміном "міровая гєгємонія": наросійський "піпл" продовжує "хавати" усю цю пропагандистську дичину, ще більше занурюючись в хащі вигаданої реальності.

Ситуація нагадує мені дитячу повість радянського письменника Лева Кассіля - "Кондуїт та Швамбранія" (1931 рік), в якій діти, втілюючи власні фантазії, придумали неіснуючу країну - "Швамбранію", з власним гербом, вигаданими мешканцями та їх пригодами.

Проте, в "Кондуїті та Швамбранії" мова йшла за дітей, а не за статевозрілих мешканців путінського Рейху; фантазії, що вважаються нормальними в дитячому віці, у дорослих вже є явними ознаками ментального розладу та розумової відсталості.

Такої деградації не було навіть за часів "развитого соціалізму" - за відсутності інтернету та супутникового телебачення як таких; вочевидь, справа - дійсно, в зниженні IQ мешканців наросійського Рейху, яке призводить до повного нерозуміння ними тієї реальності, що є об'єктивною.

Там, на росії - ВЕЛИКИ проблеми з населенням, психіатричного характеру; це - ФАКТ.