"На росії свято!" - Джон Сміт

"На росії свято!" - Джон Сміт

1. Археологи знайшли київську монету з тризубом у розкопках в Великому Новгороді!

Новгород це Україна!)) Вертайте законному власнику!))

Це, як повідомляється, аж друга знайдена в Новгороді київська монета (перша - 2010 року).

2. Вже сто років орки з завзяттям шаленців копають окупований Новгород. Все, щоб довести: "Русь пішла із Новгорода". Путін недавно оголосив новий поворот в історії: «Великий Новгород, Рюриково городище, Старая Ладога, Изборск - все это колыбель Руси, исток нашей цивилизации и нашего государства, нашей культуры, просвещения».

І російська археологія відгукнулась на начальствующіє брєдні: "пєрвиє русскиє монєти найдєни в Новгородє! Путєн нє наркоман!".

3. Але знову бандеровські нацисти плетуть козні: за цей час на Житомирщині в одному лише "городницькому" скарбі місцевий житель Сергій Комар знайшов одразу 38 монет Володимира і Святополка Х ст.  

Всього із 400 відомих таких монет 120 знайдено в Києві, 200 - у Ніжині.

Ніжин - купель Русі!

4. До речі, так, вам не здалося: українські монети московські археологи не соромлячись оголосили "першими російськими монетами".

Як це в Україні в голову досі нікому не прийшло оголосити "2000 років української грошової системи" від початку "нашого карбування римських денаріїв", бо в нас їх знаходять пригоршнями

5. Власне, все це і доводить: дві монетки (та й ті з Ермітажу) - найкращий доказ, що перші десятиліття існування Новгорода це провінція Києва.

6. Та насправді, сама Русь в літописах давним давно розвінчала маячню лисого пердуна: всі племена джунглів Залісся це не Русь, а звичайні колонії:

 — "А по Оці-ріці, де впадає вона у Волгу, [сидить] окремий народ — мурома. І черемиси окремий народ, і мордва окремий народ. Бо се тільки слов’янський народ на Русі: поляни, деревляни, новгородці, полочани, дреговичі, сіверяни, бужани,— бо сидять вони по [ріці] Бугу,— а потім же волиняни.

А се — інші народи, які данину дають Русі: чудь, весь, меря, мурома, черемиси, мордва, перм, печера, ям, литва, зимигола, корсь, нарова, ліб. Ці мають свою мову".

7. Ну а наостанок, "росією" Новгородська республіка ніколи не була. Московити захоплюють і знищують Новгород лише у 15 столітті, за ординським звичаєм вирізають, виморюють голодом і депортують все новгородське населення. А робить це все московський баскак Іван, який у тогочасних листах називає себе: "холоп хана Великої Орди".

8. Але орки не здаються! Орки оголошують схили пагорбів - "ровами укріплення Рюрика", шматки дерева - "остаткамі укрєплєній Рюрикового городіща 8-го вєка!".

Чому саме Рюрика і саме 8 ст? Бо 1) тоді мав прибути міфічний Рюрик, 2) є "датирующий предмет" - дирхем 8 ст.

Ну тоді укріплення Києва будемо датувати по датуючим предметам-римським денаріям І ст. - Києву тоді взагалі 2000 років.