"На щелепах маска, у очах - фівраль" - Алла Комарова

"На щелепах маска, у очах - фівраль" - Алла Комарова

Аби закрити вам всім, парахаботікам незаспокоєним, рота, що насправді Бубочка гарує у поті жоп... прастіті, обличча, а не відпочиває на Сейшелах, як тут деякі продажні за шоколапки блогери кажуть, Вавасік виклав "свіже" фото з начебто першого робочого дня тижня! От так вам всім! Ясно? У кабінеті він, морщить лоба, тяжко думає за долю нарідну. На щелепах маска, у очах - фівраль. Вочевидь розмірковує про те, який кольор пасуватиме талонам на масло - зелений чи жовтий? Зелений наче красіво, але ж жовтий - то більше на масло схоже.

І все прекрасно у цій картині. І мужєствєнний прищур крізь стомлені відпочинком очі, і свіжий воротничьок на сорочці. І ідеальна відстань від краю рукава спінджака до сорочки. І розфокус на ближньому плані заради чіткості дальнього.

Але є одне але, як то кажуть.

Якщо зайти на офіційний сайт Президента України, догортати стрічку до 29 листопада 2021 року, ми побачимо... побачимо ми...

Тадам-с!


І мужєствєнний прищур крізь стомлені відпочинком очі, і свіжий воротничьок на сорочці. І ідеальна відстань від краю рукава спінджака до сорочки. І розфокус на ближньому плані заради чіткості дальнього.

І ані олівчик у стакані не змінив своє положення, ані краплини водички не випарувалося, і промінчики світла так само тендітно підзолочують рельєф стінових панелей на тлі.

Як так сталося, Вавася? Ти практично не поворухнувся з кінця минулої осені? Твої відвідувачі й досі так і сидять очі долу? ну хоч може масочку б змінив, нє? Гігієна там, санітарні норми, то сьо.

Так шо океан, Вавік? Теплий?