"НА ВИБОРАХ В ОТГ ВИГРАЛИ ПОРОХОБОТИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"НА ВИБОРАХ В ОТГ ВИГРАЛИ ПОРОХОБОТИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Отже – реальність знову показала, що рейтинги політсил показують лише те, хто скільки заносить рейтинговим агенціям. За результатами виборів в об’єднаний територіальних громадах 66% обраних голів – представники партії «Солідарність» Петра Порошенка. Головами ОТГ стали 30 членів партії і 22 самовисуванці, підтримані БПП. Разом – 52 голови. Для порівняння у «Батьківщини» - лише 5 голів.

Сприятливо для БПП пройшли й вибори депутатів місцевих рад ОТГ, за попередніми даними за БПП – 370 депутатів (у «Батьківщини» - 322).

Власне – не дивно, якщо згадати що об’єднані територіальні громади – це одне з досягнень Порошенка-президента. Створення територіальних громад було запущено через реформу децентралізації впроваджену як раз чинною владою. Я бачив результати Децентралізації на Дніпропетровщини, вони вразили.

І так, я навіть не сумніваюся що опозиція зараз ревом зареве про порушення, про адмінресурс, про те що такі результати сталися тому що в областях де впроваджений військовий стан вибори відкладено…

Про те як у Кілійській ОТГ активістка «Батьківщини» скуповувала голоси виборців, або про те як у Баришівці журналіст видання «Моя батьківщина» намагався зірвати вибори на одній з дільниць, вони нам звісно не розкажуть.

Ну, собаки брешуть – караван іде.

Я вже давно кажу, найкращі рейтинги в Україні – вибори.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко