На Заході є підтверджена інформація і докази того, що китайські компанії таємно постачали зброю до росії - The Times

На Заході є підтверджена інформація і докази того, що китайські компанії таємно постачали зброю до росії - The Times

«У новому звіті, отриманому союзниками, вказується на те, що китайська компанія відправляє низку спеціально створених військових безпілотників до Росії для випробувань, кінцевим пунктом призначення яких є Україна, повідомляє The Times.

За словами західного чиновника, який не зміг розкрити назву компанії, угода відбулася минулого року і зараз є «чіткі докази того, що китайські компанії постачають Росії смертоносну зброю для використання в Україні»».

Судячи з усього The Times, наслідуючи Reuters також отримала якісь документи-коментарі по китайським безпілотникам. Нагадаю, на цьому тижні вони написали про те, що «Купол», дочірнє підприємство російської державної збройової компанії «Алмаз-Антей», за участю китайців розробило та випробувало в Китаї безпілотник «Гарпія-3» (G3). Згодом «Купол» надіслав до міністерства оборони рф звіт, що він здатний виробляти безпілотники, включаючи G3, у великих масштабах на заводі в Китаї.

Чи не про одні і ті ж безпілотники пишуть The Times і Reuters? Можливо. Але найбільш цікаво поставити ці новини поруч з ось цією.

«Китай і Бразилія ініціюють створення платформи «Друзі миру» для врегулювання «української кризи»»

...««Друзі миру» стане майданчиком для об’єктивних і раціональних голосів та відіграватиме конструктивну роль у політичному врегулюванні «української кризи»», - сказав глава МЗС Китаю Ван І на зустрічі у Нью-Йорку з головним радником президента Бразилії з питань міжнародної політики Селсо Аморімом. А той йому: «Обидві сторони продовжуватимуть працювати разом та відігравати роль «друзів миру» і сприяти охолодженню ситуації у конфлікті».

Тобто, у Китаю спільне підприємство з москалями по виробництву безпілотників які будуть атакувати Україну, і при цьому він збираєтеся з "друзями" вирішувати як припинити війну? А не пішли би ви нах*й з таким "охолодженням" (вибачай, читач)! Йдіть путіна вмовляйте.