На Закарпатті в провалля перекинулася вантажівка з людьми: є жертви

На Закарпатті в провалля перекинулася вантажівка з людьми: є жертви

Вранці 27 липня в Свалявському районі Закарпатської області сталася ДТП з важкими наслідками, повідомляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Близько 6-ї години 35 мешканців сіл Березники та Керецьки Свалявського району виїхали для збору чорниці на гору Стій. Люди сиділи на дерев’яних лавочках у вантажному бортовому автомобілі «ГАЗ-66», що не призначений для перевезення пасажирів. При підйомі на полонину в урочищі «Граб» вантажівка заглухла, а потім перекинулася в провалля. За попередніми даними, одна жінка (їй було 55 років) загинула на місці, ще 16 отримали травми різного ступеня важкості. Водій (молодий хлопець, що керував вантажівкою за дорученням) у важкому стані. Поранених евакуювали з місця аварії з допомогою всюдиходів (до підніжжя гори виїхали більше 10 «швидких»), усі вони госпіталізовані.

Керівник області Геннадій Москаль зібрав представників правоохоронних органів та медичних служб, котрим дав доручення забезпечити потерпілих максимальною медичною допомогою й детально розслідувати причини аварії.

Це не перша подібна аварія на Закарпатті. Минулого тижня в Перечинському районі також перекинулася вантажівка з людьми, що їхали в гори збирати лісові ягоди. Тоді різні травми отримали 10 чоловік.