"Наїзди та транші МВФ" - Віктор Бобиренко

"Наїзди та транші МВФ" - Віктор Бобиренко

Ми тут ще недавно аплодували прийняттю Анти-Коломойського закону. Як добре. Лавочку для короля шахраїв – Ігоря Валерійовича Коломойського - закрито.
Навіть транш від МВФ отримано.
А під транш Україна взяла на себе багато зобов’язань. Офіційних, у меморандумі. І неофіційних. Не для протоколу. Так от не для протоколу там було таке: не проводьте будьте ласкаві вмотивованих політично переслідувань.
І ось нате. Тільки транш зайшов – Порошенка тут же починають ганяти.
Володимире Олександровичу! Ви ж мамі (Кристаліна Георгієва) казали, що будете себе вести чемно. А воно, як кажуть, горбатого могила виправить. Якось несолідно виходить, по дитячому.
Але ж хочеться – більше, ніж болить.
Наступний транш, запланований на осінь, можна і пропедалити.
Але офіційно МВФ вимагав від України незалежного Нацбанку. Знаючи, що Слуги дуже хочуть прибрати цю структуру під себе. І можна надрукувати скільки грошей, скільки хочеться. А Якова Смолія тільки у 2018 році призначили на 7 років. І дємбєль у нього уже після Зеленського.
Але ж, президент нам усім погрожував під час своєї знаменитої пресухи: «Ми дотиснемо банківську систему України незважаючи на те, що вона у нас дуже, дуже, дуже незалежна».
От. От уже тоді було ясно, що в цю голову хтось уже вклав думку про те, що міняти Смолія треба на когось іншого.
І ось, Слуги, з подачі вірного друга Коломойського – Сашка Дубінського – роблять наїзд на голову Нацбанку. І стало видно, чиї вухи і борода виглядають.
А голову Нацбанку можна зняти лише у кількох випадках:
- За власним бажанням
- За станом здоров’я
- Якщо зіпсована ділова репутація.
Як на мене те, що на Нацбанк нападають люди Коломойського – свідчення про прекрасну репутацію Якова Васильовича. Боротьба зі злом – додаткові бали в карму.
А ще й під новину, що Медведчук є співвласником «1+1» і пов’язаною особою з Коломойським – логічно буде подумати, що заміна керівництва Нацбанку – задум Москви.
Заміна голови Нацбанку по методу бєспрєдєла – це можливість загнати в глухий кут відносини із західними союзниками.
А Вовочці скажуть: чувак, жми. Зараз поставимо свого і грошей надрукуємо. І вчителькам вистачить, і на пенсії. Ну і на «Сватов», конєшно.
Колись перший раз я покурив, коли мене на слабо взяли: «Ти що, мами боїшся?»
По ходу, «на слабо» беруть Володимира Олександровича. Я колись повівся. Але виріс. І в лохотронах більше участі не брав.
А тут хлопчику 42. А він себе веде як 12-річний.
Через 4 роки йому виповниться 16-ть.
Жах.

Віктор Бобиренко