"Національна хвороба" - Маson Lemberg

"Національна хвороба" - Маson Lemberg

А що я ще можу тут сказати?

Все те що відбувається є прямим наслідком одного - люди і досі продовжують наїбунькувати.

В першу чергу - себе.

Півінтернету травить якусь ватну шкапу з кварталу, намагаючись забути і не відповідати на запитання "А що, власне, змінилось?". Всі ці роки в кварталу з рота Зеленського лунав якийсь інший йумор? Но єта жи ні щітаєцця, он жи нє втік. Он же змінився разом з Татаровим, Єрмаком і багатодітним батьком 27-річного сина-волонтера Портновим. А, так, і з Бойком.

В людей існує якась страшна смердяча шкапа, їбанутий лотерейщик, яєчний вор-одіночка в якомусь окремому паралельному світі, в якому більше нікого нема, тільки вони, одіночки, які всьо самі придумують і самі реалізовують.

До речі, а знаєте чого квартал ротом цієї шкапи влаштовує суспільні протиріччя і срачі всередині країни, між окремими групами населення?

Ні, не тільки тому що їх нікому притягнути до відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

А насамперед тому, що в них нема об'єкту хейту. Колись можна було присвятити півшоу висміюванню черевиків чи піджака Порошенка а другу половину висміюванню дикції Парубія, а тепер треба мовчати про зашквари Зеленського. Тому вони й лізуть туди куди лізти не можна, то висміюючи волонтерів (десь +- місяць тому було), то переселенців, абикого аби не його.

І ото "аби не його", "аби не зустрітись з реальністю" перетворилось прямо на якусь національну хворобу.

Тому побажаю в цьому році всім позбавитися усіх хворіб, в тому числі і цієї.