"Намірам не дивуюся. І за результати - не хвилююся" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Намірам не дивуюся. І за результати - не хвилююся" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Зеленський збирає конференцію всього військово-політичного керівництва. 25 лютого він хоче зібрати керівництво МО, генштабу, ставку головнокомандувача ЗСУ, керівників СБУ, ГУР, уряду...

Водночас вкинута чутка ніби військовим які на передку два роки будуть платити по 200 тисяч грн на місяць...

Про 200 000 грн на місяць - пореготав. Пригадуєте коли Зеленський пообіцяв доплати інструкторам, що навчають кадри для ЗСУ? Я не отримував їх ще жодного разу - така правда. І ще одна правда - якщо ви навіть офіційно перебуваєте на посаді, але посаді не відповідаєте (ви не сержант, ви не маєте профільного ВОС, ви не пройшли навчання) - ніяких доплат вам не платитимуть. От просто так. Тому що гладіолус.

Ризикну припустити що ці 200К платити захочуть лише тим, у кого бойове розпорядження тягнеться два роки без переви. Тобто, ані за штат не виводили, ані на другу лінію. Багато таких знайдуть?

Що це все означає - оця конференція разом з обіцянкою бабла? Моя версія - після звільнення генерала Залужного рейтинги влади летять в тартарари. Незважаючи на всі волання зелених медіа-смітників і всієї ЗЕ-ботви.

Бо я вже писав. Проблема влади - не те що про неї кажуть порохоботи. Проблема влади в тому що про неї кажуть в окопах сержанти і летьохи. Я щодня чую що говорять фронтовики - завдяки посаді, я регулярно спілкуюся з великою кількістю солдатів і сержантів.

Намірам зеленої влади - не дивуюся. І за результати - не хвилююся.