"Нардепу Волошину світить 15 років за його плідну та довгу працю на користь Кремля?!" - Олексій Петров

"Нардепу Волошину світить 15 років за його плідну та довгу працю на користь Кремля?!" - Олексій Петров

Та ви шо? Чесно причесно? Оце швидкість боротьби з російською агентурою. Аж панамку здуває!.. Тобто це саме той Волошин, який майже три роки тому з трибуни Верховної Ради України потоптався ногами по Конституції заявивши, що начебто у нашої країни немає суверенітету? І що дивно, усім теперішнім «запісним» патріотам тоді так було пох…й на його слова, що аж невдобно! Дійсно, кого цікавили такі інформаційні вкиди, коли тут суд над Порошенко майже кожного дня! Це ж цікавіше! Набагато… Шоу! Ура, ура!

Та й самий чесний очільник СБУ, роками чомусь в упор не помічав того ж самого Волошина, а ще Кузьміна, Балицького та інших потвор! Хоча ще тоді, вони майже не соромлячись працювали на росію! Їздили до москви та окупованого Криму, наче до себе додому!

Лише небайдужі громадяни влітку 2020 року відреагували на заяву депутата від ОПЗЖ, і той зовсім випадково забруднився в зельонці. А ось тут правоохоронна система відреагувала міттево і наприклад Олександр Погребиський (і ще один хлопець) в той же день опинилися за ґратами!

Волошин, Кузьмін, Ківа, Балицький… наче по команді збіжали з України за личені дні до початку повномасштабної агресії з боку росії. І лише тільки зараз, проти них почали відкривати гучні карні справи! Я боюсь собі уявити, в яку ціну стане Україні їх діяльність, і хто відповість за те, що їх пальцем не чипали? І головне, чому? Не було команди? Чи деяки фахові заступники самого чесного очільника не давали цього робити? Відповідь на ці питання знайдіть самі!

p.s. До речі! Карна справа, проти сержанта ДШВ Олександра Погребиського, досі.. не зак-ри-та!