"Нарешті..." - Сергей Фурса

"Нарешті..." - Сергей Фурса

Нарешті хтось склав цей пазл. Поєднав усі ланцюжки змови. Бо до цього ми бачили лише окремі фрагменти - загадкові 5G, страшний вірус, ще більш страшний Біл Гейтс, його чіпи. І лише попи московського патріархату, завдяки свому служінню, змогли поєднати ці пазлики у єдину картину. От що значить справжня віра. Вона відкриває очі.

Дякуємо їм. Вони завжди з нами. Вони завжди рятують нас від підступних планів світовоі закуліси, від підступних дій масонів і клятого Сороса, від благ цивилізаціі. Тільки вони роками обороняють святу нашу землю від прийдешніх іродів, спалюючи на кострах тих, хто несе нам усі ці чіпи, інтернети, так звану науку і так званий технічний прогрес.

І була б іх воля, Земля б ще залишалася плоскою, а людина б не стрибала на батутах до космосу, а сиділа б вдома, працювала б на землі, платила б десятину і знала своє місце. Але, нажаль, вони не всесильні. І займають оборону там, де ще можуть. Десь поблизу нашіх мізків, оборняючи глибинний народ від клятого щеплення. Бо краще жити з кором, полеомілітом і віспою ніж з усіма цими вашими інтернетами.