"Наше історичне завдання більш глобальне: знищити орду, з гарантією, на 300 років" - Джон Сміт

"Наше історичне завдання більш глобальне: знищити орду, з гарантією, на 300 років" - Джон Сміт

Коли всякі фейкові "доброзичливці" в західних ЗМІ розповідають нам, що ми вже не зможемо вийти на кордони 1991 року, "а тому треба Україні домовлятися за німецьким-корейським сценарієм", то вони забувають: нам і не треба прямо зараз рватися на кордони.

Наше історичне завдання більш глобальне: знищити орду, з гарантією, на 300 років.

А для цього нам треба рвати не свої жили в непотрібних зараз наступах, а виснажити життєвий потенціал державного утворення орків. І путін в цьому зараз нам допомагає. Орки зараз кинули всі зусилля на досягнення мети - знищення України. На карту вони поставили все. Їхній вожачок з кісткою в носі змушує їх розплачуватися життями, статусом у світі, багатствами накопиченими попередніми поколіннями - все на прорив оборони, підтримуваної 60% світового ВВП. Ці затрати в замислі мозкового центру Мордора рано чи пізно повинні компенсуватися зримими здобутками у вигляді хоча б визнаного Україною невигідного для себе миру, щоб рускіє отримали дофамінову винагороду і дозу пабєди.

Наше завдання - змусити ворога відчути крах витрачених на марне зусиль. Наше завдання не гнатися за золотою медаллю, а змусити ворога гнатися за нею самого до надриву аорти, а потім прийти четвертим.

І коли ворог відчує маріанську глибину спустошення, це спустошення його і вб'є.

Кордони 1991 року дійсно вже не повернуться. Бо після перемоги ми заберемо значно більше.