"НАТО В ХАТУ, ВЕЧІР В РАДІСТЬ" - Олег Шарп

"НАТО В ХАТУ, ВЕЧІР В РАДІСТЬ" - Олег Шарп

Турчинов заявив, що Україна планує здійснити новий прохід через Керченську протоку із залученням міжнародних партнерів. Готуються звернення до ОБСЄ, НАТО та інших міжнародних організацій, щоб вони були присутні на українських кораблях. Наразі це обговорюють з Волкером - він у Києві.
Вовків боятись - на Азов не ходити. Чи може поставимо кораблі на прив`язь, як пропонувала Тимошенко, "щоб не провокувати" чи "або чогось не вийшло"? Гопнік будь-яку поступку сприймає за слабість та бачить в ній індульгенцію своїм подальшим злочинам.
Водночас, гопнік наважується нападати тільки на тих, хто слабкіше - проти США та НАТО у нього пупок розв`яжеться.
За моєю інформацією, наступного проходу наших військових кораблів через Керченську протоку слід очікувати приблизно у середені січня. До самого мосту іх супроводжуватимуть по одному бойвому кораблю з США, Британії та Туречиини, а серед членів українських екіпажей знаходитимуться офіційні представники Німеччини та Франції. Краще б Столтенберг з Помпео, але і так зійде.
З країни, яка з самого початку була спроектована під концтабір, неможливо зробити богадільню, а гопнік з нутром Табакі ніколи не стане Шерханом. Заганяємо шакала у будку або здаємось. Вибір очевидний. 

Ще раз з Миколаєм, українці!

Helgi Sharp