"Навіщо замовчувати ці скромні подвиги Володимира Зеленського" - Mason Lemberg

"Навіщо замовчувати ці скромні подвиги Володимира Зеленського" - Mason Lemberg

Дуже цікаве кіно виробництва ДБР Пікчерз подивився я.

Кіно про проклятого зрадника з СБУ Олега Кулініча, якого виявили і затримали минулого року.

Сценариста того кіна можна сміливо висувати на Болівудський Оскар. Який слог, які звороти.

Чого лише варте оте:

"З травня 2019 року за завданням спецслужб РФ введений до найближчого оточення керівництва Служби безпеки України."

А що таке ото "травень 2019 року"? Чи часом це не прихід пана Зеленського до влади? Ой, точно, воно.

Тобто, за завданням спецслужб РФ російський агент був введений в найближче оточення керівника СБУ Баканова відразу після зміни влади? А як він був введений? Ким введений в найближче оточення керівника Служби безпеки? Як можна потрапити в найближче оточення керівника установи, що відповідальна за безпеку країни війни?

Окремий момент, окремий акцент: був введений негайно після зміни влади. Тобто, це не той варіант, коли шукали кадри і помилилися. Це той варіант коли ці "кадри" були частиною команди, працювали на команду, були кістяком команди і отримали миттєве винагородження відразу.

Підсумовуючи: російські спецслужби були прямо зацікавленні в приході Зеленського до влади, працювали на це. А сама зміна влади стада для російських спецслужб можливістю і трампліном для входження в секретну службу і диверсійної роботи всередині неї.

Додаючи: в травні 2019 Зеленський масово звільняв з посад реальних патріотів в СБУ, а на їх місце "за завданням спецслужб РФ входили до найближчого оточення голови СБУ" такі кулінічі.

Ще один момент і черговий акцент. А як такий тіп, з такою біографією взагалі був призначений в СБУ? Як пройшов перевірки? Як обійшов закон про люстрацію? - ну що, "поламали систему", йбані пдраси? Отак насправді і виглядає "поламана система" анонсована Зеленським на тих виборах.

В ті часи в середовищі служби було модно розказувати про причини чому попередній президент не такий патріот. А як воно було 4 роки працювати під началом такої мразіни (таких мразін), розуміючи і знаючи що вони працюють на ворога? Га, "такі патріоти"?

"В 2020 році Олег Кулініч був призначений на посаду керівника СБУ в Криму".

Тут сценарист дав маху. Бо очевидно, Олег Кулініч був призначений на цю посаду за завданням спецслужб РФ. І призначав його на цю посаду Володимир Зеленський своїм особистим указом.

Як і своїм особистим указом Володимир Зеленський призначив іншого російського агента і фігуранта цього кіна Наумова заступником голови СБУ.

Навіщо замовчувати ці скромні подвиги Володимира Зеленського і забувати про завдання спецслужб РФ?

Так, і ще одне: в тому кіно намагаються зліпити з цього персонажа вселенське зло, відповідального за все. Виявляється він міг і посади в областях і управліннях лобіювати і навіть заступника голови СБУ указом Зеленського призначати. І це, звісно, піздьож. І цим піздєжем прикриваються жопи не тільки сьогоднішніх можновладців, а й сотні агендурниз уєбанів, які досі працюють в службі і досі виконують деструктивну роботу, досі вбивають українців.

Така ціна прикриття жоп найвеличніших лідорів.

А от ціна цієї історії, ціна оцього

"З травня 2019 року за завданням спецслужб РФ введений до найближчого оточення керівництва Служби безпеки України" куди більша.

Цього чорта офіційно вважають причетним до здачі перешийка. Головний обвинувачений з цього приводу. Хоч я впевнений, що головним не є навіть Баканов. Там мали місце комплексні дії і провал усіх служб. То ж відповідальним за це і головним є той, хто міг координувати всі служби.

І це явно не той чорт про якого кіно.

Хоч навіть вже на рівні коротенької причесаної історії про чорта, вилазить надто багато фактів які висвітлюють всю суть діяльності лідера нашого прекрасного Володимира Зеленського і його роль в процесі "захисту" країни.