Найбільша афера століття

Найбільша афера століття

Я вам поясню, чому зелена банда не бажає вимітати звідси "рпц", але ви навряд захочете це розуміти. Бо це настільки просто, що навіть не віриться в можливість цього.

Населення у всіх країнах однакове. Воно однаково дурне. При чому це не залежить від місця подій, національності, соціального статусу, раси і навіть часу. Люди скрізь мислять дурними штампами, забобонами і тим, що має назву "магічне мислення".

Так от наприклад в тель-авівському університеті вивчили питання і дійшли висновку, що до магічного мислення схильні особи, які відчувають потребу контролювати ситуацію.

В перекладі: коли поруч прилітає снаряд - кожен атеїст увірує і почне молитися.  

Саме цим механізмом під час періодів нестабільності пояснюється сплеск популярності всіляких гадалок, проповідників, звєздочотів, продавців магічних пілюль (і пірамідок) і рецептів від всіх хвороб. І появою різного штибу ГУРУ, яких наш маестро описав давним-давно: "Несіть мені усі по три рубля. І мудрості вам дам я до**я. А сам читать уміє по складам. І голосно пердить в компан'ї дам."

Так от. Є люди, які століттями це все знають. Вони в 90-х, наприклад, просували нам секти всіляких кашпіровських, а в останні роки всілякі доктори від всіх хвороб лікували населення з телевізора.

І не думайте про расову неповноцінність українців. Таке скрізь. Почитайте краще Марка Твена "Пригоди Гекльберрі Фінна". Там будуть абсолютно ті самі персонажі, яких ми зараз бачимо з усіх екранів. І навіть щось схоже на питання: "доктор, ми лОхі?" - там знайдете.

Якщо ви вивчите питання, ви знайдете сліди цього у всіх століттях і всіх суспільствах, коли держави і монархії цілі укази видавали: "заборонити звєздочотів і гадалок!". Але все це - як заборонити все погане і повеліти бути всьому хорошому.

Головне. Церкву, як суспільний інститут, вигадали не дарма. Її вигадали колись давно саме тому, що природу людей не змінити і людям потрібна нормальна система контролю над магічним мисленням.

Саме тому для людей Україна зобов'язана надати нашу нормальну українську церкву.

Так от наша банда із "Гекльберрі Фінна" не бажає цього. Бо у них якраз і є свій гуру, який по вечорах штовхає проповіді населенню із-за вівтаря.

Він прийшов на хвилі медійного образу Ісусторика, який "виганяв бариг", прямо як Ісус Христос 2000 років тому виганяв торговців із Святого Храму (я ж кажу: у всіх віках). Свого подільника-гуру вони просувають вже чуть лі не в якості "духовного лідера вільного світу"(с) (цитата дмітрія бикова) і під цю тему намагаються провернути найбільшу аферу століття: хапнуть західну допомогу на нашу війну.

І от саме тому ваша сильна церква їм тут не потрібна. Їм краще, щоб ви були розколоті в релігійному плані. І тоді ВОНИ будуть пасти овечок в вечірньому марафоні.

Так що причина навіть не в вірянах (жертвах секти) рпц і відвертих зрадниках у владі (хоча і це теж), а значно прозаїчніша.

Джон Сміт