"Найгірше враження від пресухи Зе - це те, що чувак явно не вкурює всю серйозність ситуації" - Богдан Буткевич

"Найгірше враження від пресухи Зе - це те, що чувак явно не вкурює всю серйозність ситуації" - Богдан Буткевич

Допускаю - бо єрмак і ко тримають його у теплій ванні перемог-2022 і того, що він не втік. І впевнюють, що без них все тупо завалиться.

Він вважає, що у нас/нього все норм. Він не розуміє, що у нас/нього немає вибору. Або він має прийняти супернепопулярні рішення про посилення мобілізації та мілітаризації всього життя суспільства - або ми просто програємо війну.

Натомість, він просто спробував перекласти всю відповідальність на військових. Мовляв, вони просто хочуть - мабуть, просто так - ще півмільйона людей. Але він на це не погоджується, бо немає грошей. І цивільні молодці - не треба економічний фронт чіпати. І жінок не зачіпатимемо. І взагалі - хай військові відповідають. Тому мовляв і не мобілізуємо.

Навіть щодо зниження мобілізаційної віку до 25 - "якщо будуть адекватні аргументи". Яких блін ще аргументів нам не вистачає, коли рашистів все більше, а у нас лямку тягнуть ті, хто вже понад рік мінімум не вилазить з окопів? І що за півроку максимум нас тупо задавлять кількістю?

Це відповідь не президента воюючої країни і лідера воюючої нації. А політикана, який до всрачки боїться непопулярних рішень. Які закриють йому дорогу до продовження влади.

Дякую, що хоч вичавив з себе про робочі стосунки із Залужним. І про мільйон дронів у наступному році. І 26 тисяч, які просто лежали на складах. Цікаво - що ж і хто в цьому винен? Чи не пан Федоров та його зайчики з Держспецзв'язку? Ну, але про це Зе, звичайно, промовчав.

Але в цілому - він не змінився. І не зробив ніяких висновків.

Я правда не розумію, як він збирається щось виграти і виходити на кордони 1991 року. На рівні конкретики. Не міняючи єрмака і ко - що він окремо підкреслив.

Так що нічого нового. І от це - найгірше.