"Найголовніша спецоперація полковника Червінського" - Джон Сміт

"Найголовніша спецоперація полковника Червінського" - Джон Сміт

Найголовніша спецоперація полковника Червінського це навіть не знищення мотороли, гіві, захоплення цемаха і навіть не 30 вагнерівців. Найголовнішу спецоперацію Романа Червінського побачила вся країна в 2021 році, це - документування злочину державної зради Володимира Зеленського.

В рамках цієї спецоперації Роман Червінський з колегами здобули повне зізнання Зеленського в прямому ефірі.

В 2020 році патріотичні офіцери спецслужб зіткнулися з кротом в вищих ешелонах влади. Офіс Президента зірвав операцію "Авеню", інші операції, і доки пропагандисти типу наташі раєвської забивали баки населенню, в Офісі робили морду кірпічом і брехали: "так звана спецоперація з захоплення вагнерівців - вигадка від початку до кінця". Під цією версією про "вигадку від початку до кінця" підписалися Єрмак, Подоляк, Арестович, провладні боти, глава ТСК Безугла, Буданов, який за посаду кивав головою і навіть з Арестовичем вони розіграли сценку "інтерв'ю нового глави ГУР колишньому розвіднику", де Буданов збрехав на всю країну, що ця операція - провокація російського воєнкора Коца.

Інші б типові мусора віддали честь зрадникам і продовжували отримувати від них зарплату. Але відповідальність перед Батьківщиною поставила патріотичних офіцерів зі спецслужб перед необхідністю викрити зрадника.

І вони його викрили.

Вони провели віртуозний допит негідника прямо через українські ЗМІ. І негідник, побачивши виступ в ЗМІ Червінського, Семенюка і Бурби, засмикався і побіг збирати власний прес-марафон.

І от на прес-марафоні 26 листопада 2021 року Зеленський дав зізнання на всю країну: це він зірвав операцію "Авеню". "Вигадка від початку і до кінця" перетворилася в довгу і плутану розповідь, який Бурба "нерозвідник", як "все замовив гетьман Парашенка", як він їхні плани "хлопнув" і "розколов". І прозвучало головне: це він зірвав операцію - ввів в оману Бурбу, що дає йому зелене світло (прямо, як Азовців, що в них є гарантії Червоного Хреста), а коли вагнерівців вже виманили в Білорусь, "вже другий раз я відмовився зустрічатися з цією людиною". На фінальному етапі Зеленський усвідомлюючи наслідки скасував операцію шляхом відмови її акцептувати.


Так от ці зізнання за посиланням це вирок всій ОПГ. Це серйозніше за будь-який вотергейт в історії і навіть за лист януковича до Путіна ввести війська в Крим. Здобуті свідчення Зеленського показують, що банда вчинила злочин по ст.111 державна зрада і члени банди - безугла, арестович, подоляк, буданов - змовилися обманути суспільство і слідство.

Насправді Роман Червінський заслуговує не суд і 60 діб в СІЗО, а ще одну державну нагороду. Він з колегами навіть не маючи змоги затримати Зеленського і дати Єрмаку коліном в голову на допиті, зуміли розмотати злочинну групу, яку курують із Москви досвідчені офіцери ФСБ.

І ми це фігурантам обов'язково згадаємо, коли настане такий час.