"Найкращий спосіб показати їм Різдво" - Олена Кудренко

"Найкращий спосіб показати їм Різдво" - Олена Кудренко

Підозрюю, що в Женевській Конвенції не прописаний обов'язок влаштовувати свята для військовополонених-ворогів. Тобто це ініціатива українців. Для чого?

- Показати, що ми європейці?

- Показати, що ми цивілізовані?

- Показати, що ми добрі? (????????????)

Кому?

Я дивилася масу інтерв'ю з ними. Частина з них тупа. Більша частина. Частина ненавидить нас. Майже всі - заздрять. Через один ті, кого повертають до росії, дають вигадані покази, що з них тут знущалися (щоб виглядати в очах своїх героєм). Для всіх них різдво 25-го - європейська чужа "блажь", яку вони не розуміють, не зрозуміють і ніколи не сприймуть. У них немає бога, бо їх "бог" дозволяє їм нападати та вбивати. Тому роблю висновок, що це була розважальна вистава, нічим для них не важливіша, ніж стриптиз чи виступ групи "Любе".

Найкращий спосіб показати їм Різдво - це розтрощити черговий їх десантний корабель. Щоб вони були в шоці від емоцій. Щоб згадували довго. Щоб запам'яталося. Щоб від матів здригалося повітря, разом з вибуховими хвилями.

Оце вони розуміють. Ось така психологія росіян, яким треба показувати виключно (!) силу.

Ми не збагнемо, на що ми здатні, де край наших власних можливостей, поки не перестанемо перейматися тим, хто і що про нас подумає. Свята вбивцям наших дітей точно треба влаштовувати інші.