"Найсумніше, що все це ми вже проходили - і зовсім недавно..." - Карл Волох

"Найсумніше, що все це ми вже проходили - і зовсім недавно..." - Карл Волох

Коли проффесіанали Януковича, прийшовши до влади, за три роки розпродали й майже втричі знизили ЗВР і в на стільки ж підняли рівень державних запозичень (зате показово тримали для лохів рівень долара й тарифи на газ). А потім, коли країна внаслідок цієї мудрої політики полетіла в прірву й Яценюк-Порошенко-Гройсман, рятуючи нас від дефолту, змушені були піти на непопулярні кроки, плебс звинуватив їх, що вони його обікрали. 

Тобто, не Тимошенко з її газовим договором, не Януковича із бандою, навіть не Путіна з війною, економічним ембарго та захопленням чи не найважливішого промислового регіону - а саме тих людей, котрі витягнули країну з небаченої кризи.

Команда клоунів і злодіїв Зеленського за неповних два роки наростила державний (і гарантований державою) борг більше, ніж на 12 ярдів баксів. Але завдяки мовчанню основних телеканалів (купленому за рахунок частини цих грошей) мудрий нарід навіть не підозрює, в якій глибокій сраці він опинився. А коли зрозуміє?

Тоді, коли зелені повністю збанкрутують, на зміну їм знову прийдуть притомні компетентні люди, котрі дадуть по руках олігархам (і по зубах Москві), тоді машина пропаганди знову ввімкнеться на повну силу. І тупе бидло, котре в 2019 році прирекло країну на цей глобальний День байбака, знову заверещить, що його обікрав Порошенко з командою.