"Не буде з драба пана..." - Тамара Горіха Зерня

"Не буде з драба пана..." - Тамара Горіха Зерня

Петро Порошенко проводить зустріч із послами "Сімки" та ЄС в Україні. Обговорюють безпекові питання, становище на Донбасі та внутрішню ситуацію у країні.

Вова проводить зустріч невідомо з ким. У Вови вже тиждень похмілля, вони гуляли іменини Єрмака так, що мало не кончилися.

Не буде з драба пана, хоч ти що завгодно роби, хоч пересади його з велосипеда на вертоліт, хоч пересели з Кривого Рогу на президентську дачу.

Мене не так давно в одному інтерв'ю запитували, якою я бачу Україну через п'ять років. Серйозно? Я б хотіла знати, якою вона буде через шість місяців...


Ми розшарувалися, як вода і олія в одному глечику. З одного боку - ось ця сарана, яка уздріла єдине у своєму житті вікно можливостей і жере у три горла.

З другого боку - люди, яким потрібна Україна. І які роблять усе можливо, щоб утримати її на плаву, врятувати хоч щось. Ядро, яке стало нашою опорою у цих драглях. Хто вміє - сходіть поставте свічку за їхнє здоров'я, за те що вони є.

Ну і погані новини для тих, хто збирається відсидітися посередині, ні вашим, ні нашим. От побачите, цього разу всіх перехитрити не вдасться, і на чужому горбі виїхати також. Самим теж доведеться потрудитися.