"Не чiпайте жертв «зомбоящика»" - Антипа Пилигримов

"Не чiпайте жертв «зомбоящика»" - Антипа Пилигримов

Народ заполітизован і перезбуджен. У трамваях і тролейбусах пенсіонери і пенсіонерки в мохерових беретах обговорюють результати виборів Президента України і виливають один одному біль свого серця.

- Я голосувала за Бойко, сподівалася, що він поверне нас в СРСР і газ буде по чотири гривні за кубометр, а він ... далі йде нецензурний вислів що позначає (чоловік кози) ... поїхав в Москву на переговори і провалив свою кандидатуру на виборах, - скаржиться російськомовна леді похилого віку з золотими прикрасами в вухах.
- А я голосувала за Тимошенко, - відповідає їй інша пасажирка. - Вірила, що Юля Володимирівна посадить довічно у буцегарню Порошенко, роздасть нам всi його заощадження I я буду кожен рiк вiдпочивати на Мальдівах.
Російськомовні громадяни з українськими паспортами, які обрали царем богохульника, очікують, що лицедій націоналізує приватні підприємства «РОШЕН» і заарештує банківські рахунки заводов Фірташа і роздасть їх електорату. Кожному по шоколадці і по долару! Не дочекаєтесь!!!
Шанувальники «зеленого чоловічка» зараз дуже злі. Їх не можна чіпати, а тим більше іронізувати над ними. Команда «слуги народу» не реалізувала їх надій:
тарифи в найближчі п'ять років не знизять, пенсії, і зарплати бюджетникам до $ 4000. 00 не виростуть.
Голосувавших «по приколу» за пана Хала поротька чекає мобілізіція в Озброєнi Сили України і відправка на лінію зіткнення з агресором, під розриви ракет російських «Градів».
Мрії «халявщиків» зруйновані, звідси і злісна агресія.

Антипа Пилигримов