"НЕ ХОЧЕШ ПЛАТИТИ БІЛЬШЕ? А БУДЕШ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"НЕ ХОЧЕШ ПЛАТИТИ БІЛЬШЕ? А БУДЕШ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Тут нове покращення від ЗЕкоманди підвезли - я прямо не знаю, що й казати. Зеленський підписав законопроект №2458, з яким платня за комунальні послуги гарантовано злетить до... повного "кінця епохи бідності".

За новим законом платня за кожну комунальну послугу крім газу і електрики складатиметься з: абонплати, платні за послугу, платню за обслуговування мереж та платню за обслуговування та заміну приборів комерційного обліку. А до платні за газ і електрику додається платня за обслуговування внутрішньобудинкових систем газо- та електродоставки. Все це окремими платіжками - кожна зі своєю комісією.

І так. Договір на надання всіх цих послуг буде вважатися підписаним автоматично через 30 діб після публікації на сайтах комунальників.

Слабо?

У 2018 р. за "клятих бариг і мародерів" на газових хабах у Європі газ був на третину дорожче ніж зараз. Але платили ми всі за "грабіжницькими тарифами" у 1,4-2 рази МЕНШЕ ніж платимо нині. Але й цього мало. Нам навішують нові й нові рахунки.

Як я й казав, кінець епохи бідності, це часто початок епохи зліднів. Тільки шанувальникам ЗЕ цього не кажіть. Хай побалдіють від тегу "Коболєва звільнили - тарифи знизять!" Не треба відбирати в них радість миті, коли розглядаючи рахунки, вони зможуть голосно вигукнути: "Зате не Порошенко!"