"НЕ ЇМ ЩОСЬ КАЗАТИ ПРО ЗСУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"НЕ ЇМ ЩОСЬ КАЗАТИ ПРО ЗСУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Зізнаюся чесно, в такі дні як 14 жовтня або 6 грудня мені ніщо так не бісить, як особи, які НЕ ходили на війну, які топили за Зеленського, і які кидаються в ці дні "вітати справжніх".

Так і кортить запитати - їх все влаштовує? "Просто перестати стріляти", "зійтися по серединці", формула Штайнмаєра, "побачити мир в очах Путіна", арешт генерала Марченка, "яка різниця як називається вулиця, якщо вона заасфальтована", зупинене будівництво складів боєприпасів за стандартами НАТО, "у моєму мозку я закінчив війну", зірвані оборонні замовлення, зупинене будівництво гуртожитків для сержантів і заселення в існуючі гуртожитки молодих лейтенантів, сержант Журавель покинутий помирати аби не зірвати "перемир'я", заарештований генерал Павловський, заарештований Ріффмастер, злита операція по затримці "вагнерівців" і звільнення офіцерів ГУР, які не схотіли брехати і відмовилися мовчати... А до цього - угроблене вітчизняне виробництво адаптованих для фронту вантажівок і швидких - "Богдан". А до цього зарплатні військових які за 2,5 роки не піднімали і не збираються - зате збільшують зарплатні в прокуратурі. А до цього перебої з пальним на фронті, про що уже волають фронтовики... Продовжити?

Їм-таким ніде не тисне? Їм все норм? Ні, я розумію, всього цього вони не бачать - вони надто зайняті вивалюванням в багні Петра Порошенка, за якого були звільнені Слов'янськ, Краматорськ, Бахмут, Маріуполь, Лисичанськ, Сіверодонецьк, тощо. За якого ЗСУ перетворилися зі складу радянської військової техніки на продаж, в армію у топ-10 в Європі.

А що за Зеленського крім провалів і свідомого нищення боєздатності армії? Агов! "Якщо я не зможу закінчити війну, значить потрібно, щоб прийшла інша людина, яка здатна закінчити цю трагічну історію між нашими країнами" - нагадати їм хто це сказав у жовтні 2020 року?

Справа їхня, хай шанують Зеленського і гноблять Порошенка. Чим би дитя не тішилося, аби не руками. Але не їм щось взагалі казати про ЗСУ. Не їм.

Бо ЗСУ все ще існує і воює, не завдяки їхній бурній діяльності, а всупереч їй. Така от правда, в кольорах і барвах.