"Не можна діяти демократично проти НЕлюдей" - Олена Кудренко

"Не можна діяти демократично проти НЕлюдей" - Олена Кудренко

Вони самі кажуть, що ця війна - найбільша за багато десятиліть. Коли ворог б'є по житлових будинках, по лікарнях, по енергетиці, по скупченнях цивільних - найгірше, що можна зробити, це повторювати, що це тільки українська війна. Що це - "конфлікт". ООН - нащо ви? Хто ви? Для чого?..

Найгірше, що створила природа - це ті створіння, які є нашими сусідами. Найгірше. Коли дитина прикута до лікарняного обладнання, коли хворіє на хворобу, що й так є страшною бідою, і в цей час її бити ракетами - так Людина не робить. Точніше - робить НЕ людина.

З цими потворами не виходить грати в гру вдвох, так само, як вона. Бити по російським лікарням, де діти лікуються від раку - Людина собі не дозволить. Але ж і робити щось треба. Якщо ти бачиш, як себе веде твій вчорашній "партнер" по бізнесу, твій вчорашній продавець тобі газу та нафти, твій "друг Валодья" (там майже всі Валодьи) - невже не зрозуміло, що маніяк не бачить різниці, це українські діти, чи латвійські, чи польські, чи німецькі? Якщо він на ці вбивства просто ЗДАТЕН.

Не можна діяти демократично проти НЕлюдей