"Не найкращу вона собі обрала компанію", - Руслана

"Не найкращу вона собі обрала компанію", - Руслана

Українська співачка Руслана, яка знову стала студенткою, підтримала рішення Злати Огнєвіч про завершення політичної кар'єри.

Артистка дуже розчарована сучасними політиками.

"Ті люди, які пішли зараз у владу – вони слабаки. Проте мене вразило наше суспільство. Це – єдиний позитив, який мене зараз тримає", - наголосила Руслана.

Співачка позитивно сприйняла рішення своєї колеги по творчому "цеху" Злати Огнєвіч покинути стіни Верховної Ради України.

"Коли я почула, що Злата склала повноваження, перше, що я вигукнула було "респект". Не найкращу вона собі обрала компанію, як я вважаю. Я думаю, що Злата не встигла там і рота відкрити, мабуть, як їй встигли його закрити", - припустила артистка.

Руслана привітала Злату із поверненням на сцену, додавши, що Огнєвіч – неймовірна співачка.

Крім того, переможниця "Євробачення 2004" вкотре зазначила, що Україну на наступному конкурсі має представляти Тоня Матвієнко.

"Її голос – дійсно екзотика, її манера – представляє, правда, іншу Україну, ніж це робила я. Але, якщо вона поїде і зробить те, про що ми уже з нею говорили, якби так склалося, то я дійсно вірю в перемогу України", - підкреслила артистка.