"Не називайте їх Майданом. Це не Майдан" - Павло Бондаренко

"Не називайте їх Майданом. Це не Майдан" - Павло Бондаренко

За спостереженнями там два основних види фауни - "тушки" та "тітушки". Перші ось такі плакатики малюють. Нічого не нагадує? Як на мене - Крим. Коли тамтешні "тушки", у яких віднімають отримані за "українських" часів земельні ділянки, кричать: "Владимир Владимирович, спасите, мы же "Русскую весну" радостно встречали".
З ними все зрозуміло.
Є й інші - "тітушки". Це або найняті на гроші "спонсорів", або ті, яких використовують втемну. Недаремно настворювали громадських організацій нібито на підтримку ФОПів. І "рублішко" знайшлося. На прапори, манішки, вудилища та намети - їхня однаковість свідчить про централізовану закупівлю.
Висловлена Мураєву вдячність за підтримку чітко вказує звідки підвіває вітерець. Але там напевне ще й кремлівська агентура працює. Їм потрібне розхитування. Саме тому провокується насильство.
Хто там на низькому старті? Бойко з Медведчуком? Новінський з Мураєвим?
І да - підприємцям моє співчуття. І справа тут абсолютно не у новорічно-різдвяних святах. Вони минуть. Але чи щось зміниться для української економіки? Для ФОПів?
Але може змінитися для країни. Коли, не приведи Господи, до влади дорвуться бойки-рабиновичі-новінські-мураєви-медвудчуки-портнови...