"НЕ ПІДЕ – НЕ СПОДІВАЙТЕСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"НЕ ПІДЕ – НЕ СПОДІВАЙТЕСЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

«Щоби не прийшов Медведчук – мусить піти Порошенко…» Режисер Олег Сенцов в інтерв’ю Яніні Соколовій озвучив тезу, яку й так давно ганяють по соцмережах прибічники всіляких «до Порошенка є питання» - мовляв, Петро Порошенко мусить піти з політики. Мовляв, антирейтинг Петра Олексійовича такий, що з ним на чолі проукраїнські сили не зможуть виграти вибори і владу в Україні здобуте Медведчук. В якості прикладу наводять Кривий Ріг де після зелених владу здобули ОПЗЖ.
І взагалі, мовляв, проукраїнському табору потрібний лідер-середнячок. Таке собі – не те, не се. Ані Зеленський, ані Порошенко, а хтось хто візьме все краще від обох. Що я на це можу сказати?
По-перше – те саме, що вже не раз казав, якщо схрестити інтелігента з алкоголіком вийде не два інтелігента що люблять пропустити чарку – вийде два алкоголіка. Щось середнє між коміком і бізнесменом-виробничником буде або смішним бізнесменом, або виробником сміху. Насмілюся нагадати, в президентах наразі ми маємо втілення зразу обох.
По-друге, мені давно кортить спитати цих дивовижних людей, а з якого переляку вони взяли, що в разі уходу Порошенка з політики, його прибічники приєднаються до них? У мене наприклад вся ота грантово-лівацька шобла, що зібралася навколо «Голосу», «Самопомочі» та інших подібних, не викликає ніяких почуттів крім глибокого і невиправного презирства. Я просто переконаний, що ідеальним втіленням всієї цієї грантово-лівацкьої шобли був кабмін Гончарука, за якого в Україні повалилося виробництво і який в’їхав в пандемію без масок і захисних костюмів бо їх продали за кордон. За яких на митниці коїтися почалося чорти-батька що.
Шановні, з якого переляку ви взяли, що в разі уходу з політичної сцени умовного «гетьмана Скоропадського» я побіжу голосувати за умовного «Петлюру» - лівоту і нездару? З чого ви взяли, що прибічники Порошенка в такому разі не продовжать існувати в межах уже існуючого проекту? Ми, порохоботи – чудово себе почуваємо разом одне з одним. Всі ваші «білі пальто» в нас викликають лише сміх. Ми вже маємо «хороших хлопців» у владі. Ви нам пропонуєте поміняти їх на інших «хороших хлопців», бо людність не хоче голосувати за профі? Тобто зробити владою тих самих зелених, тільки під іншим прапором? І що економіка почне квітнути, інвестиції попруть, корупція зникне мов роса на сонці?
Та чорта з два. Економіку – будують. Інвестиції – залучають. Корупцію – викорінюють. А «хороші хлопці» уміють лише гарно красномовно балакати. Балачками, ми-порохоботи, ситі вже до межі.
Зрештою, якби на місці Петра Олексійовича був я – я ніколи не пішов би з політики, з дуже простої причини. Бо після всього того багна, яке ця грантово-лівацька шобла вилила на нього особисто і його прибічників, для мене справою принципу було б довести свою невинність – і не в суді, на рішення якого всім чхати, а саме в громадській думці. Тобто – зламати цей антирейтинг к свиням. І знаєте, я ніколи не заробляв мільйонів, і не керував потужною корпорацією. А Петро Порошенко – заробляв і керував. І енергії в нього на кілька десятків таких як я.
Ми з Порошенком ще жодного разу не чули вибачень за всю гидотну, сказану на нашу адресу. Тому – борня триватиме. До перемоги.
Насправді, я знаю звідки лине цей поголос. Сенцов озвучив ідею, які не раз чув на різних богемних тусовках, мовляв: «Аби проукраїнські сили перемогли – Порошенко мусить піти». Цю ідею продукують як раз от такі політики з лівацько-грантової шобли, з дуже простої причини. Вони бачать як буквально за 1,5 роки здувся рейтинг «Голосу». Вони бачать, що обійти «ЄвроСолідарність» не має наразі шансів жодна інша політсила. Вони розуміють, для них особисто це означає ухід з політики. Бо підніжки зроблені Порошенку раніше, можливо забуде сам Петро Олексійович – їх не забудуть його прибічники. А іти вибачатися – корона падає.
До речі, правильно розуміють. Не забудемо.
Тому хай балакають що хочуть. Рейтинг влади – падає, рейтинг Порошенка – росте. Собаки брешуть – караван іде.