Не повірите, але президент звільнив Руслана Демченка з посади заступника секретаря РНБО

Не повірите, але президент звільнив Руслана Демченка з посади заступника секретаря РНБО

Того самого Демченка, якого лише лінивий не назвав російським агентом. Того самого, на чиїй совісті Вагнергейт. Того самого, через діяльність якого в тому числі ми відхаркуємось зараз всією країною.

Пам‘ятаєте, як щемили Юрія Бутусова після тієї пріснопам‘ятної прес-конференції, на якій він спитав у Зеленського про Демченка? І Зеленського почало корчити від цієї теми. Як він тоді захищав Демченка!…

Через 5 місяців після широкомасшабного вторгнення до президента України дійшло.

Я ж кажу, що найдорожчий університет в країні - це Офіс президента. Вони всі туди приходять вчитися. А ми платимо.

Руслан Демченко - це той, якого було призначено попри люстраційну перевірку. Він її не пройшов. Але Офіс президента засекретив результати перевірки і відмовився пояснювати, як так сталось, що заступник міністра часів Януковича, один із прямих лобістів Харківських угод, який самовіддано просував ідеї ратифікації українсько-російських домовленостей, був призначений на високий пост.

Юрій Бутусов повідомляє ще про таке:

«Одночасно, за даними Цензор.Нет, Демченко усунутий з посади начальника комітету по розвідці при президенті. В нього було дві посади, і вплив Демченко пояснювався саме тим, що він офіційно контролював усю діяльність українських спецслужб.

Я багато разів називав Демченка російським агентом, оскільки саме після його призначення 16 червня 2020-го року на посаду керівника усієї української розвідки протягом кількох місяців були провалені».

Тобто, російський агент, «кріт», був допущений до всієї розвідувальної інформації?! І, я впевнена, Зеленський прекрасно знав, хто такий Демченко. Тоді чому він його так палко захищав і підписав указ про звільнення явно після тиску партнерів?

А ви питаєте: Чонгар, розмінування, нехтування безпекою людей і провалена евакуація населення, здача Херсона, ігнорування попереджень розвідок США і Британії, державна зрада з боку високопосадовців СБУ і так далі, - що це було?

А це була робота точно не на Україну.

Триндець, правда? Людина, яка контролювала українську розвідку, працювала в інтересах країни-окупантки.

Ну ок, звільнив Зеленський. Дійшло. Схаменувся.

А далі що? Де Демченко? З ним вже працює СБУ? Контрозвідка? Він в країні взагалі? Чи дочекались, поки він виїде з країни і лише тоді підписали указ?

Демченко і такі як Демченко готували Україну до окупації, до здачі, до знущань і страждань, до чорного горя.

Мені фізично боляче думати про те, як через оцих гнид, через недолугих неофітів при владі, через зрадників і покидьків, країна втрачає своїх громадян, а сім’ї - рідних.

Ну як так? Тобі ж кричали медіа, політики, розвідка! А ти грудьми захищав нечисть.

Три останні роки були провалені практично всі оборонні закупівлі, призупинена робота оборонних заводів, зрізані бюджети на армію.

Я думаю, виконавча влада не очікувала, що український народ почне масово і героїчно чинити супротив. Я не знаю, які там їм на розгляд передавали сценарії від путіна, але сценарія нашої перемогли там не могло бути апріорі. Це влада пішла за людьми. Це світ офігів від того, як наші почали боронити свою землю.

А все можна будо вчасно виправити. Якщо не думати про свій рейтинг і бігати натовпами ботів під всі критичні пости. І сюди набіжать, не сумнівайтеся.

Демченка не звільняти треба, а в камеру везти.

І не останній він там, не останній.

Zoya Kazanzhy