"НЕ СУМУЙТЕ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"НЕ СУМУЙТЕ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Не сумуйте! Це був дуже важкий рік. Але цей рік, був просто насичений подіями і звершеннями. Це був рік подвигів. Українці знову зробили диво і вразили весь світ. Світ тремтів перед армією Росії, але українці зуміли її зупинити і відкинути назад.

В руїнах міф про силу російського війська. В руїнах міф про Росію - визволительку Європи від нацизму, після Бучі та Бородянки говорити про таке може тільки сама Москва. В руїнах міф про якесь геополітичне значення Росії, Китай вже відверто заявляє про два полюси - себе і США. Все це зробили ми. І далі буде.

Не сумуйте! Нам довелося пережити жахливі місяці війни, але саме зараз закладається грунт тої України, якою її бачитимуть наші онуки. Сильної, впливової. Однного з лідерів східної Європи. Писав і знову повторюся, нашим доморощеним інфантілам не вдасться відсидітися по своїх хатинках під керівництвом президента-комедіянта. Україна - держава розміром з Францію. Ми в самому центрі Європи. Ми приречені грати значну роль в політиці Європи - звісно якщо ми хочемо лишитися єдиною державою.

Попереду немало важких років. Але мета - дивовижна.

Не сумуйте! Так, під прикриттям війни влада наиагається побудувати авторитаризм. І що? Вони переслідують Порошенка і його соратників? Намагаються - як у ві сні мочалку жують. Вони змогли закрити телеканали, що підтримують Порошенка? Ні. І не зможуть.

Все що вони добилися, вони зробили Порошенка монополістом на опозицію. Просто тому, що все інше поле вони зачистили. Тепер ти або з Порошенком, або з владою. Третього нема.

Вони хочуть розправи над Порошенком? Милі, вони цього хочуть від зими 2019 р. І що? Я замучаюся перелічувати знайомих які мені віщували розправи над порохоботами. І що? Де?

Я не маю ані часу ані бажання переконувати нитиків. Кортить поплакатися як все гірко і як гірко буде - будь ласка. Без мене. Я пишу те що бачу, а бачу я це. Життя бентежне, але не безнадійне. А перемога буде за нами. Я на цій стороні тому, що вважаю наше діло правим.

Не сумуйте!