"Не суттєво, хто скликав і почав. Важливо, як пройшло і чим завершиться" - Алла Комарова

"Не суттєво, хто скликав і почав. Важливо, як пройшло і чим завершиться" - Алла Комарова

Як тільки непомітні чоловіки у цивільному легкими кивками голови наказали "космонавтам" відступити, протест проти свавілля (акція громадської непокори, немирна вулиця - називайте, як хочте) закінчився і почалося шоу імені Одного Міністра (з дитинства за нього). Класика рейдерства: було ваше, стало наше. "Був ваш протест, став наш, поліцейський". Пам'ятаєте, як Демсокира свого часу бабушек рейдернула під не згадаю вже яким мітінгом? Хтось навчився тому самому. Вірніше, давно знав, просто час прийшов зробити хід.
Так, вас, нас, усіх - тупо використали. Розвели як котят. Вграли у неприродній спосіб. І те, що будівля й досі не відмита - це черговий тому доказ. Фоточка наприкінці акту, такий собі вуличний урбан-крімпай.
Ви вважаєте, що в нас поліцейська держава? Та ви навіть не уявляєте собі, наскільки поліцейською вона може бути! І всі ці ваші патетичні дописи на кілометр літер про правильну сакрализацію і неправильний вандалізм звісно тішать, але Одному Міністру (з дитинства за нього) то всьо - бальзам на рани.
Він таких ідеологічно підкованних і патріотично заряджених хлопчиків (обох статей і будь-якого віку) десятками на сніданок з'їдає навіть не прожовуючи. Шкода, звісно, відчувати себе з іншого боку хуя, але що уже ж...
Далі буде гірше. Вибачте.