"Не там ви зраду (і надію) шукаєте, шановне панство" - Карл Волох

"Не там ви зраду (і надію) шукаєте, шановне панство" - Карл Волох

Мене так тішить, як ви щоразу докопуєтеся, за чий рахунок Янелох відпочиває. Тобто, ви серйозно вважаєте, що за нинішнього рівня відкатів з Великого крадівництва на дорогах, контрабасу та обналу йому складно викинути 50-100 штук баксів на відпочинок за кордоном? 

Чи в країні мало людей, котрі залюбки оплатять йому такий відпочинок і ще в сраку поцілують на доріжку? Чи, можливо, ви переплутали Україну з Великобританією чи Естонією, де міністра відправляють у відставку за використання службового автомобіля для перевезення дітей до школи? 

Тоді, просто згадайте те, що ми дізналися останнім часом про викрадення Чауса, злиття операції по вагнерівцях, обстріл та розгром групи Шведа, про призначення в обхід усіх процедур ймовірного російського шпигуна заступником міністра ВС та участь його дружини в найсекретніших нарадах навіть без оформлення допуску. 

І що - хтось за це відповів? Та в будь-якій більш-менш цивілізованій країні це МЗЧ давно сиділо б за ґратами разом із всією своєю зграєю - навіть без розслідування їхньої дикої корупції.

Одне слово, не там ви зраду (і надію) шукаєте, шановне панство