"Не треба використовувати методи, не розуміючи, як вони працюють" - Олег Шарп

"Не треба використовувати методи, не розуміючи, як вони працюють" - Олег Шарп

Апарат Ради на прохання КС надав свої пояснення в рамках провадження про визнання указу Зеленського неконституційним.
"Ми подивилися стенограму, коли була оголошена коаліція. Це було 302 народних депутата. Потім ми забрали всі заяви про вихід з коаліції, які надходили за цей час. І якщо відняти всі заяви, які були подані до 17 травня 2019 року, виходить 227" , - заявив Парубій. За словами спікера, багато з тих, хто заявляв про те, що вони не в коаліції, "не прийшли й не написали заяви".

За моєю інформацією, саме ці пояснення ляжуть в основу рішення Конституційного суду щодо (не)конституційності призначення дострокових виборів. Буде цікаво.
* * *
Чомусь згадався один з найулюбленіших "єврейських" анекдотів:
Троє євреїв і троє італійців збираються їхати на поїзді в інше місто на конференцію. Вони зустрічаються перед касою на вокзалі.
Першими проходять чергу італійці і купують по квитку на людину. Євреї ж купують один квиток на всіх.
«Як же так?» - дивуються італійці - «Адже в поїзді контролер, вас без квитків звідти виженуть!».
«Не хвилюйтеся» - відповідають євреї - «У нас є МЕТОД».
Перед вирушенням поїзда італійці сідають по вагонах, але намагаються простежити за застосуванням загадкового методу. Євреї ж всі набиваються в один туалет. Коли контролер підходить до туалету і стукає, двері трохи відчиняються, звідти висовується рука з квитком. Контролер забирає квиток і далі вони без проблем їдуть в пункт призначення.
Після конференції ті ж знову зустрічаються на вокзалі. Італійці, надихнувшись "методом", купують один квиток. Євреї ж не беруть жодного.
- А що ж ви покажете контролеру?
- У нас є МЕТОД.
У поїзді італійці набиваються в один туалет, євреї - в інший. Незадовго до відправлення, один з євреїв підходить до туалету, де ховаються італійці, та стукає у двері. Висовується рука з квитком. Єврей забирає квиток і повертається до колег.
Мораль: не треба використовувати методи, не розуміючи, як вони працюють.

Helgi Sharp