"Не треба заздрити" - Mason Lemberg

"Не треба заздрити" - Mason Lemberg

А щодо Луценка, то тут все просто. Просто не треба заздрити, дами, тим більше у ваш святковий день.

Ніхто ж не проти бачити колишнього працівника телеканалу Медведчука Іванова у ролі керівника взводу кунгів імені Наталі Мосейчук.

Ніхто ж не проти бачити багатодітного батька Портнова з неповнолітнім 25-річним сином-волонтером керівником взводу ПВО з вилученими клістронами

Ніхто ж не проти бачити адвокатів Януковича і Єфремова разом з вбитим Порошенком братом Єрмака в групі снайперів.

Ніхто ж не проти лейтенант Баканов вів у бій елітні спецпідрозділи, складені з чоловіків і синів тих, хто дуже довіряє пану Зеленському. Можна навіть вести їх у бій в тій амуніції, яку закупив пан Зеленський перед вторгенням. І з таким же рівнем підготовки до війни. Можна навіть проста прекратіть стрелять.

Та й ніхто, я думаю, не проти бачити на війні Юзіків, Лисих, Дубінських, Ковальових, Гетьманцевих, та інших Бужанських. Тільки десь окремо від інших. Але нехай воюють проти Росії.

І найкращого Генпрокурора рагулів Рябошапку теж не проти. Тільки де він? Ох..

Тільки їх всіх там чомусь нема. І їхніх дітей теж. А от Луценко є. Причому є на війні, навідміну від багатьох інших мертвих політичних душ (яких зараз не видно, а потім вони надіються розказати байки як вони воювали на невидимих фронтах і блатхатах/блатбазах в Карпатах). Причому воює, інакше інших людей йому б не довірили.

А я чекаю на війні і всіх інших, вищеперелічених, довірених осіб пана Зеленського. Нехай покажуть клас, тим дідам-попередникам.