"Не йде з голови, коли читаю їх новини" - Олена Кудренко

"Не йде з голови, коли читаю їх новини" - Олена Кудренко

"Это тва-а-арі какіє-то - гдє наше правітєльство?!!"

Пам'ятаєте цей вже мем, воплі жительки Курської області, які наші люди поклали на музику?) Не йде з голови, коли читаю їх новини.

Якщо ми хочемо виглядати добрими в очах світової спільноти, то треба допомогти росіянам зігрітися взимку - так як далеко не у всіх є газ в будинках, то одна палаюча від нашого дрону нафтобаза здатна зігріти десятки, а то й сотні росіян. Якщо вона буде палати тиждень - уявляєте, яку добру справу ми зробимо? Там на кілометр підходиш - вже, пишуть, обличчя обпалює. А ми можемо зробити заявку на вищу міру людяності, коли росіяни зможуть навіть млинці готувати навколо нафтобаз. Кладеш тісто на лопату, тримаєш її в напрямку нафтобази - воно й смажиться.

Але тут індуси зробили росіянам підніжку. Лопати ж робляться в тому числі з нержавіючої сталі? Росія залежить від її імпорту на 70-80%, власного виробництва нержавійки росіяни не мають. Індія скоротила постачання втричі. Неважливо, що це через хуситів, які атакують судна зі сталлю - "чим би дитя не бавилось..."

Як же ж без лопат взимку?

Китай не хоче поставляти росіянам нафтохімічну сировину, банки ОАЕ відмовляються проводити платежі росіян за китайські компоненти, а негідники вчителі-репетитори, наприклад, не хочуть йти працювати на заводи (жаліються російські чиновники). Ти бач які дармоїди? Країні потрібні батраки, а вони в інтернетах забавляються.

Зрештою, для населення "правітєльство" має два рішення: батіг та пряник. І якщо батіг - це кидання власних співгромадян напризволяще, то пряник - це хіба що виступ бухого Лепса, що замінює собою й евакуацію, і соцвиплати, і взагалі перспективи на те, що ти коли-небудь будеш цінуватися своєю державою як Людина.

Пишуть, що окуповані нами куряни вже хочуть, щоб наша комендатура їм газ та воду провели - ага. Не треба нам на шию сідати. Всю нашу історію сидите.